Forbløffende fakta om antibiotikaresistens

binaire opties verhandelen http://www.incoorg.com/?mnd=binary-options-singapore-scam&918=5c binary options singapore scam 1.) Resistens er et gammelt fenomen

options binaires halal

binary options macd strategy Det er et naturlig fenomen, som har eksistert siden antibiotika ble oppdaget. Alle bakterier er i stand til å syntetisere enzymer som de kan dirigere mot agenter som forsøker å ødelegge den.

binary options 123

binary option auto signals http://makelaardijconsultants.nl/?pg=binaire-opties-handelen&c2f=5e binaire opties handelen 2.) Resistensmekanismer

online geld verdienen mit homepage

binaire opties nederland forum Bakterier er bygget opp av kromosoner og plasmider. Plasmider er DNS som danner en kroneform rundt cellen. Dette DNA’et danner ikke en del av den kromosomale sammensetningen av cellen, men står klar til å bli spredt. Bakterer bygger opp motstand kromosomalt gjennom cellen, eller ekstra-kromosomalt ved bruk av plasmidet som støtte.

binäre optionen psychologie
  • Kromosomalt: Dette er en mutasjon av genomet, med sikte på å gi den en annen status. Dette er en langsom fenomen og forekommer sjelden. En slik resistens kan bare påvises ved å ta et antibiotikum (AB).
  • Ekstra-kromosalt:  Dette er knyttet hovedsakelig til plasmid aktivitet. Bakteriell resistens er knyttet til syntese og frigjøring av proteinene som skal forurense bakteriene omkring. Denne resistensen blir ikke avdekket ved AB testing; dette er en faktisk forplantning basert på en masse-effekt.